Groepsmenu’s

Groepsmenu’s

2016

Menu  1  “ZOUTENAAIE “ aan 17.00 €

Gevogeltevelouté
Gelakte varkens lende, zoetzuur sausje met balsamicoazijn, groente en röstiaardappelen
Vanilleroomvla met caramel

Menu 2  “BOOITSHOEKE”  aan 17.00 €

Selderroomsoep
Op het vel gebakken kippenborst, rode wijnsaus, appelcompote, kroketjes
IJsroom

Menu   3 “WULVERINGEM”  aan  19.50 €

Streekpastei, rauwkost
Kalkoengebraad, champignons en dragonroomsaus, kroketjes
IJsroom

Menu 4  “VEURNE”   aan 23.00 €

Veurn’s ouderwets potjesvlees met rauwkost
Stoofkarbonades  met Veurn’s  Boetelingenbier, kroketjes
IJsroom

Menu   5 “HOUTEM”  aan  26.00 €

Artisanale garnaalkroketjes met garnituur
Gebraiseerde ham, groentenpalet, röstiaardappelen
Veurn’se meringuetaart

Menu  6 “AVEKAPELLE”  aan  32.50 €

Minibouillabaisse van de Noordzee, rouille, broodkorstjes en geraspte kaas
Parelhoenfilet, champignons en dragonroomsaus, gebakken krielaardappelen met rozemarijn
Veurn’se meringuetaart

 

Menu 1 tot en met 6 min. 24 personen  -   Buschauffeur gratis

Vegetarische schotels op aanvraag. 


Menu  “BULSKAMP”  aan 29.50 €

Raviolis met  champignon en truffelroomsaus
Gelakte zalmescalope met sesamzaad, kalfsjus met balsamicoazijn
Veurn’se meringetaart

 

Menu  “VINKEM”  aan  31.00 €

Carpaccio van rundsfilet, Toscaanse olijfolie en krullen van Parmigiano Reggiano
Brandade van kabeljauw met gepocheerd hoeve eitje
Citroentaartje

 

Menu  “DE MOEREN”  aan 32.50 €

In olijfolie gebakken roodbaars op bedje van couscous en reductie van bouillabaisse
Kwartel met druiven, selderpuree, amandelkroketjes
Ijsroom

 

Menu  “Eggewaartskapelle”  aan  38.00 €

In het huis gemarineerde zalm op Scandinavische wijze
Filet van zonnevis onder kruidenkorst,  Jurawijnsaus en thaise rijst
Warme appeltaart, roomijs, Calvados

 

Menu  “Beauvoorde”  aan  43.00 €

Kabeljauwhaasje met Jurawijnsaus op bedje van gesmoorde prei
Onder zoutkorst gebakken rundslende, Bordelaisesaus en gevulde aardappel
Seizoendessert

 

 

Menu 7 tot en met menu 11 vanaf 12 personen  -   Buschauffeur gratis vanaf 24 personen

Vegetarische schotels op aanvraag 

Menu  Prestige  aan  58.00 €

Terrine van ganzenlever met uienconfituur , briochetoast
OF
Kort gebakken St. Jacobsvruchten uit Dieppe, oosters soepje en krokante seldersnippers
(oktober-maart)
Of
Gebakken tijger-gambas met oregano
OF
Bonbon van zeetongfilets, luchtige oestervelouté

~  ~  ~

Dubbele rundsconsommé

~  ~  ~

Op het vel gebakken kabeljauwrugstuk met handgepelde grijze garnalen,  Jura-wijnsaus
OF
Halve gebakken kreeft, citroentijm, verse pasta met spaghetti van courgettes
OF
Gebakken eendenborst met accasia-honing en rozemarijn, rösti-aardappelen
OF
Angus rib-eye onder zoutkorst gegaard, coulis van rode wijn, gevulde aardappel
OF
Gebakken halve hoeveduif en kalfszwezeriken , portosaus

~  ~  ~

Op het moment gedraaid vanille-ijs  “Dame blanche”
OF
Carpaccio van ananas, sorbet van frambozen
OF
Bladerdeeggebak met appelen en calvados
OF
Seizoensdessert

Gelieve een enkele keuze te maken  voor het ganze tafelgezelschap.

Dit menu wordt geserveerd vanaf 12 personen.

 

 

 

Prijzen  dranken.

Aperitieven
Porto,  Sherry, Martini , Kir :  6.00 €

Cava reserva   7.50 €

Aperitief van het huis  8.50 €

Glas Champagne  12.50 €

Fles Cava Reserva  33.00 €

Fles Champagne 60.00 €

Wijnen.

Glas wijn wit of rood aan  5.00 €

Fles  wit of rood  vanaf  25.00 €

Bieren/ Frisdrank.

Gewone bieren, frisdranken aan  2.70 €

½  Bru,  plat of bruisend 5.00 €

Speciale bieren vanaf  4.00 €

Koffie  /  Thee  3.00 €

Digestieven vanaf 8.00 €

 

Koffiestop  minimum 24 personen.

s’morgens

2 tassen koffie met boterkoek 5.00  €

2 tassen koffie met 2 boterkoeken 6.00 €

s’namiddags  vanaf  16 uur.

2 tassen koffie met meringuetaart 8.00 €

 

 

 

 

 

 

 

 

Al onze menu’s zijn met grote zorg bereid. Fijn opgediend in een mooi kader.
Andere menu’s  kunnen opgemaakt worden in samenspraak en  volgens Uw wensen of behoeften.

Tevens verzorgen wij rouwmaaltijden. Zie aparte voorstellen.

 

Alle prijzen zijn per persoon, dienst en btw inbegrepen.

In de prijs zijn geen dranken inbegrepen.

Er wordt slechts één menu per groep opgediend.

Alle betalingen gebeuren contant en per groep. (wij aanvaarden, bankcontact, visa, mastercard)

Schriftelijke bevestiging is noodzakelijk per fax of e-mail.

Het juiste aantal personen moet minsten 5 dagen vooraf gemeld worden.

Wij hopen U hiermede van dienst te mogen zijn en zijn tot Uw dienst voor verdere inlichtingen of wensen.

 

 

 

Hostellerie Croonhof  

Noordstraat 9  8630 Veurne

Tel 058/31.31.28  Fax 058/31.56.81

E-mail: Info@croonhof.be      Url: www.croonhof.be