Groepsmenu’s

Graag zijn wij tot Uw dienst voor banketmenu’s

of feestmaaltijden

 

 

Groepsmenu’s

Oktober 2013 tot September 2014

Menu  1 aan 13.75 €

Gevogeltevelouté
Gelakte varkens lende, zoetzuur sausje met balsamicoazijn, groente en röstiaardappelen
IJsroom

Menu  2 aan 13.75 €

Selderroomsoep
Op het vel gebakken kippenborst, rode wijnsaus, appelcompote, frietjes
IJsroom

Menu  3 aan  15.50 €

Minestrone en geraspte kaas
Kalkoengebraad, champignons en dragonroomsaus, kroketjes
IJsroom

Menu  4 aan 18.00 €

Veurn’s ouderwets potjesvlees met rauwkost
Stoofkarbonades  met Veurn’s Sporkinbier, frietjes
IJsroom

Menu  5 aan  20.00 €

Degustatiebordje met Veurn’se specialiteiten
               (Potjesvlees, witte worst, beauvoordse paté, ambachtelijke hesp, rauwkost)
Gerookte en gebraiseerde ham, picklessaus, duchesseaardappelen

IJsroom

Menu  6 aan  22.50 €

Minibouillabaisse van de Noordzee, rouille, broodkorstjes en geraspte kaas
Gesmoorde varkenswangetjes met boetelingenbier, dune-patatjes
Vanillevla

 

Menu 1 tot en met 6 min. 24 personen  -   Buschauffeur gratis

Vegetarische schotels op aanvraag.

 


Menu  7 aan 24.50 €

Raviolis met  champignon en truffelroomsaus
Gelakte zalmescalope met sesamzaad, kalfsjus met balsamicoazijn
Veurn’se meringetaart

Menu  8 aan  26.00 €

Carpaccio van rundsfilet, Toscaanse olijfolie en krullen van Parmigiano Reggiano
Brandade van kabeljauw met gepocheerd hoeve eitje
Citroentaartje

Menu  9 aan 26.50 €

In olijfolie gebakken roodbaars op bedje van couscous en reductie van bouillabaisse
Kwartel met druiven, selderpuree, amandelkroketjes
Ijsroom

Menu  10 aan  33.50 €

In het huis gemarineerde zalm op Scandinavische wijze
Karnemelksmeus met verse gepelde garnalen en gepocheerd hoeve eitje
Mokkaparfait

Menu  11 aan  37.50 €

Kabeljauwhaasje met Jurawijnsaus op bedje van gesmoorde prei
Onder zoutkorst gebakken rundslende, Bordelaisesaus en gevulde aardappel
Seizoendessert

 

 

Menu 7 tot en met menu 11 vanaf 12 personen  -   Buschauffeur gratis vanaf 24 personen

 

Vegetarische schotels op aanvraag

Menu  Prestige  aan  48.50 €

Terrine van ganzenlever met uienconfituur , briochetoast
OF
Kort gebakken St. Jacobsvruchten uit Dieppe, oosters soepje en krokante seldersnippers (oktober-maart)
Of
Gebakken tijger-gambas met oregano
OF
Bonbon van zeetongfilets, luchtige oestervelouté

~  ~  ~

Op het vel gebakken kabeljauwrugstuk met handgepelde grijze garnalen,  Jura-wijnsaus
OF
Halve gebakken kreeft, citroentijm, verse pasta met spaghetti van courgettes
OF
Gebakken eendenborst met accasia-honing en rozemarijn, rösti-aardappelen
OF
Angus rib-eye onder zoutkorst gegaard, coulis van rode wijn, gevulde aardappel
OF
Gebakken halve hoeveduif en kalfszwezeriken , portosaus

~  ~  ~

Op het moment gedraaid vanille-ijs  “Dame blanche”
OF
Carpaccio van ananas, sorbet van frambozen
OF
Bladerdeeggebak met appelen en calvados
OF
Citroenparfait, méringue met frambozen en minuut gedraaid boubonvanilleijs

Gelieve een enkele keuze te maken  voor het ganze tafelgezelschap.

Dit menu wordt geserveerd vanaf 12 personen.

  

Prijzen  dranken.

Aperitieven
Porto,  Sherry, Martini , Kir :  5.50 €

Cava reserva   7.00 €

Aperitief van het huis  7.50 €

Glas Champagne  10.50 €

Fles Cava Reserva  32.00 €

Fles Champagne 58.00 €

Wijnen.

Glas wijn wit of rood aan  4.00 €

Fles  wit of rood  vanaf  22.00 €

Bieren/ Frisdrank.

Gewone bieren, frisdranken aan  2.20 €

½  Bru,  plat of bruisend  4.00 €

Speciale bieren vanaf  4.00 €

Koffie  /  Thee  2.50 €

Digestieven vanaf 7.00 €

 

Koffiestop  minimum 24 personen.

s’morgens

2 tassen koffie met boterkoek  3.75  €

2 tassen koffie met 2 boterkoeken  4.75 €

 s’namiddags  vanaf  16 uur.

2 tassen koffie met meringuetaart  6.50 €

 

 Al onze menu’s zijn met grote zorg bereid. Fijn opgediend in een mooi kader.
Andere menu’s  kunnen opgemaakt worden in samenspraak en  volgens Uw wensen of behoeften.

Tevens verzorgen wij rouwmaaltijden. Zie aparte voorstellen.

 

Alle prijzen zijn per persoon, dienst en btw inbegrepen.

In de prijs zijn geen dranken inbegrepen.

Er wordt slechts één menu per groep opgediend.

Alle betalingen gebeuren contant en per groep.
(wij aanvaarden, bankcontact, visa, mastercard)

Schriftelijke bevestiging is noodzakelijk per fax of e-mail.

Het juiste aantal personen moet minsten 5 dagen vooraf gemeld worden.

Wij hopen U hiermede van dienst te mogen zijn en zijn tot Uw dienst voor verdere inlichtingen of wensen.

 

Hostellerie Croonhof  

Noordstraat 9  8630 Veurne

Tel 058/31.31.28  Fax 058/31.56.81

E-mail: Info@croonhof.be      Url: www.croonhof.be